Plugin / Integration for OTP eBiz & WooCommerce

Description

Description

Fontos kiemelni

 • A bővítmény jelenleg teszt üzemmódban működik csak, éles használatot még nem támogatja.

Funkciók

 • Manuális számlakészítés
  Minden rendelésnél a jobb oldalon megjelenik egy új gomb, rákattintáskor elküldi az adatokat az OTP eBiz-nek és legenerálja a számlát.
 • Automata számlakészítés
  Lehetőség van a számlát automatikusan elkészíteni bizonyos fizetési módoknál, vagy ha a rendelés teljesítve lett. Automatikusan létrehozhatsz díjbekérőt például átutalásos fizetési módhoz és beállíthatod, hogy a rendelés lezárásakor jelölje meg teljesítettnek a számlát.
 • Mennyiségi egység
  A tételek mellett a mennyiségi egységet is feltüntetni a számlát, amelyet a beállításokban minden termékhez külön-külön meg tudod adni és megjegyzést is tudsz megadni a tételhez
 • Számlaértesítő
  Alapértelmezett beállításokkal az eBiz küldi ki a számlaértesítőt a vásárlónak. Lehet a számlákat csatolni a WooCommerce által küldött emailekhez, így nem fontos használni az eBiz számlaértesítőjét és a vásárlód egyel kevesebb emailt fog kapni
 • Nemzetközi számla
  Ha külföldre értékesítesz például euróban, lehetőség van a számla nyelv átállítására és az aktuális MNB árfolyam feltüntetésére a számlán. Kompatibilis WPML-el és Polylang-al is.
 • Díjbekérő készítés
  Ha a rendelés állapota átállítódik függőben lévőre, automatán legenerálja a díjbekérő számlát. Lehet kézzel egy-egy rendeléshez külön díjbekérőt is csinálni.
 • Naplózás
  Minden számlakészítésnél létrehoz egy megjegyzést a rendeléshoz, hogy mikor, milyen néven készült el a számla
 • Sztornózás
  A számla sztornózható a rendelés oldalon, vagy kikapcsolható 1-1 rendeléshez
 • Adószám mező
  A WooCommerce-ben alapértelmezetten nincs adószám mező. Ezzel az opcióval bekapcsolható, hogy a számlázási adatok között megjelenjen. Az adószámot a rendszer eltárolja, a vásárlónak küldött emailben és a rendelés adatai között is megjelenik. Lehetőség van arra, hogy csak 100.000 Ft áfatartalom felett látszódjon.
 • És még sok más
  Papír és elektronikus számla állítás, Áfakulcs állítás, Számlasorszám formátum módosítása, Letölthető számlák a vásárló profiljában, Hibás számlakészítésről e-mailes értesítő stb…

Fontos kiemelni

 • A generált számlát letölti saját weboldalra is, egy véletlenszerű fájlnéven tárolja a wp-content/uploads/wc_ebiz mappában
 • Fizetési határidő és megjegyzés írható a számlákhoz
 • Kuponokkal is működik
 • Szállítást is ráírja a számlára
 • A PDF fájl letölthető egyből a Rendelések oldalról is(táblázat utolsó oszlopa)

Használat

Részletes dokumentációt itt találsz.
Telepítés után a WooCommerce / Beállítások oldalon meg kell adni az eBiz technikai felhasználónevet és jelszót, API kulcsot és relációs azonosítót(ezeket mind az eBIz support-tól lehet kérni) illetve az ott található többi beállításokat igény szerint.
Minden rendelésnél jobb oldalon megjelenik egy új doboz, ahol egy gombnyomással létre lehet hozni a számlát. Az Opciók gombbal felül lehet írni a beállításokban megadott értékeket 1-1 számlához.
Ha az automata számlakészítés be van kapcsolva, akkor a rendelés lezárásakor(Teljesített rendelés státuszra állítás, vagy bármilyen egyéb státusz beállítható) automatikusan létrehozza a számlát a rendszer.
A számlakészítés kikapcsolható 1-1 rendelésnél az Opciók legördülőn belül.
Az elkészült számla a rendelés aloldalán és a rendelés listában az utolsó oszlopban található PDF ikonra kattintva letölthető.

FONTOS: Mindenen esetben ellenőrizd le, hogy a számlakészítés megfelelő e és konzultálj a könyvelőddel, neki is megfelelnek e a generált számlák. Sajnos minden esetet nem tudok tesztelni, különböző áfakulcsok, termékvariációk, kuponok stb…, így mindenképp teszteld le éles használat előtt és ha valami gond van, jelezd felém és megpróbálom javítani.

Fejlesztőknek

A plugin egy XML fájlt generál, ezt küldi el az eBiz-nek, majd az egy pdf-ben visszaküldi az elkészített számlát. Az XML fájl generálás előtt módosítható a wc_ebiz_xml filterrel. Ez minden esetben az éppen aktív téma functions.php fájlban történjen, hogy az esetleges plugin frissítés ne törölje ki a módosításokat!

<?php
add_filter('wc_ebiz_xml', 'szamla_modositasa',10,2);
function szamla_modositasa($xml, $order) {
 //...
 return $xml;
}
?>

Lehetőség van sikeres és sikertelen számlakészítés után egyedi funckiók meghívására a bővítmény módosítása nélkül:

GDPR

A bővítmény HTTP hívásokkal kommunikál az OTP eBiz API rendszerével. Az API hívások akkor futnak le, ha számla készül(pl rendelés létrehozásánál automatikus számlázás esetén, vagy manuális számlakészítéskor a Számlakészítés gombra nyomva).
Az OTP eBiz egy külső szolgáltatás, saját adatvédelmi nyilatkozattal és felhasználási feltételekkel.
This extension relies on making HTTP requests to the OTP eBiz API. API calls are made when an invoice is generated(for example on order creation in case of automatic invoicing, or when you press the create invoice button manually).
OTP eBiz is an external service and has it’s own Terms of Service and Privacy Policy, which you can review at those links.

DIRECTORY DISCLAIMER

The information provided in this THEME/PLUGIN DIRECTORY is made available for information purposes only, and intended to serve as a resource to enable visitors to select a relevant theme or plugin. wpSocket gives no warranty of any kind, express or implied with regard to the information, including without limitation any warranty that the particular theme or plugin that you select is qualified on your situation.

The information in the individual theme or plugin displayed in the Directory is provided by the owners and contributors themselves. wpSocket gives no warranty as to the accuracy of the information and will not be liable to you for any loss or damage suffered by you as a consequence of your reliance on the information.

Links to respective sites are offered to assist in accessing additional information. The links may be outdated or broken. Connect to outside sites at your own risk. The Theme/Plugin Directory does not endorse the content or accuracy of any listing or external website.

While information is made available, no guarantee is given that the details provided are correct, complete or up-to-date.

wpSocket is not related to the theme or plugin, and also not responsible and expressly disclaims all liability for, damages of any kind, arising out of the use, reference to, or reliance on, any information or business listed throughout our site.

Keep Leading Your Followers!
Share it for them.